Herbalife: Kebaikan turun berat badan kepada kesihatan anda.

Herbalife

Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada rakan pembaca

Apa khabar anda pada hari ini? di harap agar berada dalam keadaan sihat walafiat dan di limpahi rahmat Allah sentiasa. Saya ada menerima email daripada seseorang yang bertanyakan soalan ” adakah berbaloi saya membayar beratus-ratus hanya untuk menguruskan badan sedangkan ada banyak produk lain yang harganya kurang daripada seratus”.

Sebelum saya menjawab soalan tersebut dalam artikel ini, saya ingin bertanya kepada rakan pembaca saya agak-agak pernahkah beliau menggunakan produk herbalife ini? saya rasa tidak. Oleh itu prinsip kami sebagai pengedar herbalife ialah GUNA, PAKAI DAN BERCAKAP. Sebelum menjadi pengedar herbalife, produk tersebut mestilah memberikan kesan keatas diri pengedar herbalife terlebih dulu. Sebab itulah kami menjual produk herbalife hanya menunjukkan testimonial diri sendiri serta rakan-rakan.

Herbalife bukan sahaja mengenai turun berat badan

Berbalik kepada soalan tadi adakah berbaloi? sila gunakan produk herbalife terlebih dahulu dengan tunjuk ajar dari jurulatih yang betul. Jika herbalife bukan hanya dapat mengurangkan berat badan tetapi ia juga meningkatkan taraf kesihatan. Sesiapa yang mempunyai tekanan darah tinggi sebelum menggunakan herbalife dan memakan ubat doktor dengan dos yang tinggi, tetapi setelah menggunakan herbalife tekanan darah tinggi semakin berkurangan dan tidak perlu memakan ubat, adakah itu berbaloi?

Sebelum menggunakan herbalife, tidak dapat berjalan kerana masalah urat sarat, tetapi setelah menggunakan herbalife beliau dapat berjalan, tidakkah ia berbaloi? Sebab itulah saya mengajak mana-mana rakan pembaca blog saya ke majlis-majlis yang di anjurkan oleh herbalife supaya anda dapat mendengar sendiri testimonial daripada mereka-mereka yang bermasalah kesihatan ini.   Jika mahu sila hubungi atau SMS saya supaya saya dapat berjumpa dengan anda.

Ada juga yang skeptikal dengan produk herbalife ini contohnya produk OMEGA 3. Ada seorang ini berkata bahawa berlambak OMEGA 3 di farmasi dengan harga yang lebih murah berbanding Herbalife. Saya kata cuba letakkan OMEGA 3 yang murah tu di dalam peti ais, beku atau tidak, jika beku kandungan OMEGA 3 adalah kurang. Tetapi OMEGA 3 dari herbalife tidak akan beku jika di letakkan dalam peti ais, bermakna OMEGA 3 dalam setiap tablet adalah tulin.

Kesimpulan Mengenai Herbalife

Kesimpulannya, Herbalife bukan sahaja mengenai turun/naik berat badan, tetapi ia akan meningkatkan tahap kesihatan. Ada beberapa pelanggan saya yang lepas-lepas, hanya menggunakan heningkatkan taraf kesihatan terlebih dahulu,rbalife separuh jalan kerana berat badan mereka tidak turun dengan banyak. Tetapi sebenarnya herbalife akan membuang toksin serta meningkatkan taraf kesihatan terlebih dahulu.Bila toksin-toksin ini sudah di buang, secara automatik berat badan pun akan berkurang.

Akhir kata, kesihatan adalah kekayaan sebenar

Sekian terima kasih

herbalife

PS: harga herbalife akan naik bermula 1/3/2013, oleh itu bulan ini adalah kesempatan terbaik untuk anda membeli herbalife dengan harga asal sebelum ia naik sebanyak 2.5%. Bnayak tu, kalau nak beli sila hubungi saya di 013-6150232

Kami merupakan Pengedar Bebas Herbalife dan telah terlibat dalam perniagaan ini selama 5 tahun. Sebelum ini kami bekerja untuk orang lain, tetapi kini kami bekerja untuk diri sendiri. Kami beroperasi di kawasan Gombak dan sekitarnya. Misi kami adalah memperkenalkan herbalife sebagai makanan bernutrisi yang sepatutnya ada di setiap rumah. Kami menjalankan perniagaan herbalife secara part time , tetapi walaupun secara part time, kini kami mengorak langkah dan menjadikan perniagaan herbalife sebagai sebahagian daripada kerjaya kami. Yakin bahawa rezeki adalah bergantung kepada kerja keras di samping dengan izin Allah. Jika anda mahu berada dalam keluarga herbalife, mencuba herbalife dan ingin mencari pendapatan sampingan dengan perniagaan herbalife, jangan segan silu untuk menghubungi kami Lily :016-3493376 Setria: 016-3341369 norlilasari@gmail.com

Posted in PRODUK HERBALIFE

Leave a Reply

Pages

Rahsia Untuk Langsing

Ketahui Jalan Mudah Untuk langsing tanpa perlu bersenam, berlapar dan berkesan Click Here for More Info >>

Sila masukkan alamat emel anda untuk menerima artikel terbaru

Delivered by FeedBurner


BlogMalaysia.com