Herbalife: TC Formula, Produk Terbaru

by rahsialangsing on February 4, 2013

Herbalife

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

Baru sahaja habis event  Herbalife iaitu Spectacular 2013 di  Stadium Bukit Jalil iaitu bermula pada 25-27 January 2013. Seramai 15,000 orang menyertainya, datang dengan semangat yang membara untuk belajar dan membantu lebih ramai orang di luar sana untuk lebih sihat dan juga membantu mengubah kehidupan pada yang lebih baik. Amin! semoga dipermudahkan segala urusan dalam menyebarkan nutrisi ini pada semua orang :-)

Ok, product terbaru dari Herbalife yang memasuki pasaran  Malaysia  yang baru dilancarkan ialah TC Formula.Produk ini telahpun lama berada di pasaran negara lain seperti Singapura, US etc tetapi menggunakan nama Total Control.

Apakah TC Formula, produk terbaru dari Herbalife?

TC Formula adalah salah satu product untuk pengurusan berat badan yang akan membantu dan mempercepatkan lagi proses pengurusan berat badan. Herbalife telah mendatangkan TC Formula dalam bentuk tablet untuk kegunaan selama sebulan. Dengan menggunakan TC Formula, umpama anda telah berlari satu 10 pusingan padang. Di sebabkan itulah, pada permulaan pengambilan TC Formula, anda akan berasa kebas-kebas pada otot seperti  anda telah berlari.

Fungsi:

1- Meningkat kan kadar metabolisma badan
2- Anti keradangan dan bagus untuk sendi
3-Bagus untuk fungsi usus
4-Anti oksida- iaitu melindungi badan dari serangan radikal bebas
5- Immunity, weight management

Apakah Kandungan Herbalife TC Formula?

Herbalife TC Formula di perbuat daripada tiga jenis teh yang berkualiti tinggi di dunia iaitu Teh Hijau, Teh Hitam dan Teh China. Paduan ramuan ini di campur pula dengan halia. Teh-teh tersebut berfungsi untuk mengeluarkan kafein secara semula jadi untuk meningkatkan metabolisma serta membina tenaga, manakala halia pula berfungsi untuk meningkatkan sistem penghadaman. Herbalife TC Formula di ambil 3 kali  sehari. Dan jika anda menggunakannya dengan F1, F3 dan Tea Mix, anda akan merasakan bahawa penurunan berat badan anda akan berlaku dengan cepat.

Herbalife

So, apa lagi cepat2 la beli dan guna TC Formula untuk merasai kesan yang amat memberansangkan.

Jika berminat untuk dapatkan produk ini sila sms/email saya Lily 0136150232/ support@rahsialangsing.com

Sekian,

Previous post:

Next post: