Herbalife Tea Mix Dapat Mengurangkan Berat Badan

by rahsialangsing on June 25, 2010

teamix

Herbalife tea mix

Assalammualaikum dan salam sejahtera,

Ada kajian di buat menunjukkan bahawa teh hijau  proses pengurangan berat badan dengan merangsang badan untuk membakar kalori dan membakar lemak .Selain itu kajian juga menunjukkan bahawa ekstrak teh hijau juga dapat meningkatkan pengoksidaan lemak dan meningkatkan tahap metabolisma.

Ini mungkin di sebabkan ia tidak mengandungi atau sangat sedikit kafein, walau bagaimanan pun sesetengah kajian juga menunjukkan bahawa ekstrak teh hijau mempunyai faedah yang lain untuk mengurangkan berat badan. Beberapa penemuan menunjukkan bahawa kehadiran Flavonoid di dalam green tea yang boleh mengurangkan berat badan.Apabila flavonoid bergabung dengan ramuan ekstrak green tea yang lain, lebih banyak kalori akan di bakar.

Ekstrak teh hijau tidak menyebabkan kesan sampingan yang tidak baik. Ini adalah salah satu kebaikan ekstrak teh hijau. Oleh itu ia tidak membahahayakan pengguna dan selamat di ambil bersama produk pelangsingan yang lain.

Teh hijau juga di ketahui mempunyai faedah kesihatan yang lain seperti mengurangkan risiko penyakit jantung,ulser dan kanser.Selain itu ia juga dapat memberikan tenaga dengan segera kepada badan anda. Anda boleh meminum teh hijau dengan air panas atau sejuk. Jika anda tidak menyukai rasa teh hijau, anda boleh mendapatkan ekstrak teh hijau seperti herbalife tea mix yang mempunyai perisa lemon dan hibiscuss.

Teh hijau tea juga dapat merendahkan gula dalam darah di mana ia dapat melindungi peminumnya daripada diabetes atau sekurang-kurangnya simptom lepada penyakit tersebut.

Tetapkan program anda dengan Teh hijau dan cuba selama seminggu. Jika anda merasakan perubahan lepada badan anda, oleh itu anda akan tahu ia √°dalah berkesan kepada anda. Di sebabkan ia tidak merbahaya lepada kesihatan, ia adalah berbaloi untuk mencuba.

Di Herbalife Malaysia terdapat satu produk iaitu herbalife tea mix, merupakan salah satu dari 3 produk utama untuk melangsingkan badan. herbalife tea mix adalah ekstrak teh hijau yang yang di campur dengan ekstrak buah lemon, buah pelaga dan juga bunga raya. Baunya yang wangi dan rasanya yang hebat membuatkan anda tidak perlu Untuk menutup hidung ketika meminumnya:)

Jika anda ingin mendapatkan herbalife tea mix ini, anda boleh menghubungi saya pada nombor yang tertera di blog ini.

Akhir kata, amalkan petua meminum herbalife tea mix untuk kesihatan anda dan untuk detoksifikasi.

Salam sihat,

herbalife tea mix