Reaksi Menggunakan Produk Herbalife.

Assalammualaikum,

Sebelum menggunakan Herbalife, setiap pelanggan yang akan di tanya secara terperinci mengenai penyakit yang pernah dialami baik sewaktu kecil ataupun sebelum menggunakan Herbalife. Suami saya menggunakan Herbalife untuk menaikkan berat badan. Untuk pengetahuan anda, Herbalife adalah produk untuk menurunkan berat badan, reshape badan, kesihatan dan menaikkan berat badan, yang berbeza cuma penggunaannya sahaja. Memandangkan di Malaysia, masalah utama adalah berlebihan berat badan, oleh itu pasaran tertumpu saya lebih kepada menurunkan berat badan.

Suami saya ada penyakit lelah sewaktu kecil dan penyakit itu hilang sewaktu berumur 7 tahun. Penyakit ini akan menyerang jika tidak mengawal pemakanan dan juga faktor cuaca. Cuaca yang sejuk sangat pun tak boleh, panas sangat pun tak boleh. Sebelum menggunakan Herbalife, suami saya juga mempunyai resdung, kahak berdarah dan hidung tersumbat. Itu juga salah satu pakej bagi mereka yang pernah mempunyai lelah. Setelah menggunakan Herbalife untuk beberapa bulan, kahak berdarah, hidung tersumbat dan resdung tiada lagi.

Tetapi lelah yang telah hilang sewaktu berumur 7 tahun menyerang kembali, coach saya iaitu leader saya berkata, itu adalah reaksi hasil menggunakan produk Herbalife. Suami Saya hampir membeli kembali ubat untuk melegakan lelah di farmasi. Tetapi apa yang suami saya buat ialah ambil segelas herbalife jika lelah menyerang, tidak beberapa lama kemudian lelah akan lega semula. Cara ini juga dilakukan oleh pesakit lelah yang menggunakan Herbalife sewaktu saya bertemu mereka di hari pelanggan herbalife yang diadakan di Berjaya Convention centre tempoh hari.

Salah seorang kawan saya juga memberikan Herbalife kepada ibunya yang di serang stroke. Setelah minum shake, ibunya berasa pening-pening. Itu juga merupakan tindak balas badan terhadap shake herbalife yang kita minum. Ini mungkin di sebabkan badan kita yang kekurangan nutrien, kemudian diberikan nutrien. Saya juga akan tulis artikel mengenai ibu kawan saya itu.

Kesimpulannya, Herbalife bukannya ubat tetapi ia merupakan sejenis makanan ang mengandungi nutrien yang diperlukan oleh badan. Oleh itu, jika sesiapa yang menjadi klien saya akan diberikan coaching yang sewajarnya dan bebas menghubungi kami bila-bila masa (kecuali masa tidur). Dan kepada mereka yang belum menjadi ahli, pastikan anda memilih coach yang betul. Ini adalah di sebabkan saya juga yang menghubungi saya untuk penerangan produk sedangkan mereka sudah menjadi ahli dengan orang lain.Oleh itu, saya tidak dapat membantu kerana ia adalah syarat untuk menjual produk Herbalife

Ikhlas,

Kami merupakan Pengedar Bebas Herbalife dan telah terlibat dalam perniagaan ini selama 5 tahun. Sebelum ini kami bekerja untuk orang lain, tetapi kini kami bekerja untuk diri sendiri. Kami beroperasi di kawasan Gombak dan sekitarnya. Misi kami adalah memperkenalkan herbalife sebagai makanan bernutrisi yang sepatutnya ada di setiap rumah. Kami menjalankan perniagaan herbalife secara part time , tetapi walaupun secara part time, kini kami mengorak langkah dan menjadikan perniagaan herbalife sebagai sebahagian daripada kerjaya kami. Yakin bahawa rezeki adalah bergantung kepada kerja keras di samping dengan izin Allah. Jika anda mahu berada dalam keluarga herbalife, mencuba herbalife dan ingin mencari pendapatan sampingan dengan perniagaan herbalife, jangan segan silu untuk menghubungi kami Lily :016-3493376 Setria: 016-3341369 norlilasari@gmail.com

Tagged with:
Posted in PRODUK HERBALIFE

Leave a Reply

Pages

Rahsia Untuk Langsing

Ketahui Jalan Mudah Untuk langsing tanpa perlu bersenam, berlapar dan berkesan Click Here for More Info >>

Sila masukkan alamat emel anda untuk menerima artikel terbaru

Delivered by FeedBurner


BlogMalaysia.com